Bejelentkezés: 14:00 órától

Kijelentkezés: 10:00 óráig

Késedelmes kijelentkezés:

 • 11.00 óráig + 4.000 Ft.
 • 12.00 óráig + 9.000 Ft.

Kiemelt ünnepi időszakokban hosszú hétvégéken a minimum foglalás 3 éjszaka.

A LOVE apartmanok nem szexszobák órákra, de még 1 napra sem foglalható!

Minimális tartózkodás 2 éjszaka!

Az idegenforgalmi adó Egerben (2023-tól) 580 Ft/fő/éj 18 év felettiek számára, melyet áraink nem tartalmaznak (helyszínen fizetendő) !

Fizetési módok:

 • Készpénz
 • Bankkártya (Kürtős kávézó -  egri Tesco áruházban)
 • Utalás
 • OTP Szépkártya
 • K&H Szépkártya
 • MKB Szépkártya

A foglalás végelegesítéséhez a teljes ár 50%-ának átutalása szükséges 3 munkanapon belül.

Tájékoztatunk, hogy a hatályos jogszabályok* értelmében, a 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgálatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.

A rögzítendő adatok:

 • családi és utónév;
 • születési családi és utónév;
 • születés helye;
 • születés ideje;
 • vendég neme;
 • állampolgárság;
 • anyja születési családi és utóneve (ha az azonosító dokumentum tartalmazza);
 • személyazonosító vagy útiokmány azonosító adatai;
 • harmadik országbeli állampolgár esetében** a vízum vagy tartózkodási engedély száma, a beutazás időpontja és helye.

Az adatok rögzítéséhez a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő vendég az azonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét vagy úti okmányát a szálláshely-szolgáltatónak bemutatja. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. Jogszabály felhatalmazása alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni.

Kérjük, utazásod és foglalásod a fentiekre tekintettel tervezd meg - köszönjük!

*HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK:

 • a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény;
 • a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvény végrehajtásáról szóló 235/2019. (X. 15.) Korm. rendelet;
 • a személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015.
  (XII. 23.) Korm.rendelet.

**harmadik országbeli állampolgár: a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló
2007. évi II. törvény szerinti személyek

Házi rend

Azon fáradozunk,hogy pihenésetek ideje alatt jól érezzétek magatokat náluk. Megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja a nyugalmatokat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észleltek, amivel nem vagytok megelégedve, kérjük, haladéktalanul jelezzétek felénk.
A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjatok minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonotokban sem tennétek!

Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 14:00 és 21:00 óra között foglalható el. A távozás napján kérjük, a szobát 10:00 óráig szíveskedjetek elhagyni.
Időntúli kijelentkezés:
11.00-ig + 4.000 Ft.
12.00-ig + 9.000 Ft.
Külön díjazás esetében lehetőség van az apartman korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján tovább maradáshoz. Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség.
Az apartmanban csak a regisztrált vendégeink tartózkodhatnak. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

Fizetés:

A szállásdíj fennmaradó összege és az idegenforgalmi adó kifizetése az érkezés napján történik. A lefoglalt időpont, idő előtti elutazása esetén, szállásdíjat nem térítünk vissza.
Fizetési módok: készpénz, utalás, Szép kártya (MKB, K&H, OTP), bankkártya (Tesco – Kürtős kávézóban).  Az idegenforgalmi adót sajnos nem lehet Szép kártyával fizetni!
Parkoló használat:
A parkoló egész területén a megengedett sebességhatár 10 km/h.
Apartmanonként egy benti zárt parkolót tudunk biztosítani. A bejárati kapu távirányítóval nyitható. A kapu mindig automatikusan záródik, a távirányítóval nem lehet bezárni! A nyitás után másfél perc áll rendelkezésre a kihajtáshoz. A kapu két oldalán elhelyezett érzékelők között bármeddig tartózkodhattok (ha esetleg nem tudtok addig kihajtani) csak áthaladás után záródik a kapu!
A parkoló területén kisebb javítás, karbantartás megengedett mindaddig, míg a terület tisztasága nem veszélyeztetett.

Dohányzás:

A dohányzás az épületen belül mindenhol szigorúan TILOS, nyitott ablaknál, ajtónál sem megengedett! Csak a kijelölt helyeken szabad dohányozni!
Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében, az udvaron a csikkeket ne szórják el, azokat összegyűjtve a hamutálakba helyezzék.

Szobák, berendezési tárgyak:

Ágynemű, törölköző, hajszártó, toalett papír mindkét apartmanban megtalálható.

Konyhafelszereltség:

 • hűtő
 • mikrohullámú sütő
 • indukciós főzőlap
 • darálós kávéfőző közös helységben
 • edények, tányérok, poharak, evőeszközök

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezéseit és felszereléseit, beleértve a törölközőket, ágyneműt, evőeszközöket stb. az apartmanból kivinni tilos!
A bútorokat átrendezni kizárólag engedéllyel lehet.
Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket kiszámlázzuk és megtéríttetjük.
A szobából való távozáskor kérjük, győződj meg, hogy a vízcsapok el vannak zárva.
Bármilyen meghibásodást észleltek, kérjük azonnal jelezzétek. Az átadott szobakulcs és távirányító elvesztése esetén a pótlással járó költségek: kulcsmásolás 1.800 Ft., távirányító 14.600 Ft. amiket külön kiszámlázunk!

Étkezés:

Az apartmanok felszerelt konyhával rendelkeznek, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére.
Kérjük, az ágyban ne étkezzetek ezt csak a konyhában vagy az étkezőben tegyétek - köszönjük!>

Takarítás, szemételhelyezés:

Amennyiben bármiféle problémátok merülne fel a tisztasággal kapcsolatban, kérjük azonnal jelezzétek. Tartózkodásotok alatt takarítást nem végzünk, csak külön kérésre. Takarítási igényeteket telefonon vagy facebookon (messengeren) tudjátok jelezni. A háztartási szemét gyűjtésére az apartmanokba szelektív kukákat helyeztünk el. Ha a keletkezett hulladékot szelektíven kezeled nagyban segíted a munkánkat és együtt óvjuk a környezetünket.

Tűzvédelem:

A tűzvédelmi szabályzatot minden Vendég köteles betartani. Poroltók a táblával jelzett helyeken találhatóak!

Szolgáltatások:

A WIFI használat ingyenes
Klíma térítésmentesen használható!
Háziállatot sajnos nem tudunk fogadni!

Egyéb:

A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása érdekében az apartmanokban 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni és hangos zenét hallgatni.
Felhívjuk figyelmed, hogy nem áll módunkban felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibán kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).

Fenntartjuk a jogot, hogy a házirendet be nem tartó, botrányosan viselkedő vendégeket az apartmanokból azonnal eltávolíthatjuk.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

Kürtő-Café Kft.

Adószám - 24188575-1-10

3300 Eger, Szarvaskői u. 4.

NTAK regisztrációs szám: EG20001627 - Apartman